Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@02:37:03 GMT

انفجار در لیبی سه کشته بر جای گذاشت

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۶۸۰۵۱

انفجار در لیبی سه کشته بر جای گذاشت

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، این انفجار همزمان با تشییع جنازه یکی از فرماندهان ارتش لیبی رخ داده است.

طبق این گزارش تاکنون در این حمله ۳ نفر کشته و ۹ خودروی نظامی در آتش سوخته اند.

اوضاع در لیبی از (۱۵ فروردین ماه) و همزمان با دستور ژنرال خلیفه حفتر فرمانده ارتش لیبی به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیبی از زمان سرنگونی «معمر قذافی» دیکتاتور سابق این کشور در سال ۲۰۱۱ به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است.

دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس غرب کشور تشکیل شد و مورد حمایت جامعه جهانی است.

همزمان یک دولت دیگر در شهر طبرق در شرق لیبی به نخست وزیری «عبدالله الثنی» و «عقیله صالح» رئیس مجلس نمایندگان اعلام موجودیت کرد که ژنرال حفتر مورد حمایت آنان است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دقیقا این ۳ مدل موشک به اسرائیل شلیک شد

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: هفته گذشته در اتفاقی بی‌سابقه گفت‌وگوی شفاف یک فرمانده ارشد سپاه با یک رسانه آمریکایی پخش شد. این گفت‌وگو حین بازدید خبرنگار سی ان ان از نمایشگاه دستاوردهای هوافضای سپاه در غرب تهران انجام شده است. دیپلماسی دفاعی شفاف و بی‌پرده ایران در پاسخ به تهدیدات در این اقدام رسانه‌ای سپاه نمایش داده شد. پیش از این رهبر معظم انقلاب در آبان‌ماه سال ۱۴۰۲ از این نمایشگاه بازدید کرده بودند. در این بازدید سردار سرتیپ علی بلالی مشاور فرمانده هوافضای سپاه به انگلیسی و فارسی پاسخگوی سوالات خبرنگار شبکه سی ان ان آمریکا بود.

در این مصاحبه سردار بلالی رسما از موشک‌های بالستیکی که ایران در حمله ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ به اسرائیل استفاده کرد، نام برد و به شایعات درباره تسلیحات به کار گرفته در این باره پایان داد.

شبکه سی ان ان از گفت‌وگوی خود با عنوان «بازدید نادر از موشک‌ها و پهپادهایی که اسرائیل را هدف قرار داد» یاد کرد.

بخش‌های مهمتر این گزارش بر این مسئله تصریح دارد که «ایران در نیمه آوریل با موشک، کروز و پهپادهایی به اسرائیل حمله کرد که نیروهای نخبه هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آنها را ساخته‌اند.»

خبرنگار سی ان ان در گزارش خود با استناد به صحبت‌های سردار علی بلالی تصریح می‌کند «این دو موشک در حمله به اسرائیل مورد استفاده قرار گرفتند: قدر و عماد. سپاه پاسداران به ما ۲ مدل تسلیحاتی که برای حمله به اسرائیل مورد استفاده قرار گرفتند را نشان داد که شامل دو موشک بالستیک به نام‌های قدر و عماد است که برد آنها به بیش از هزار مایل می‌رسد و قادر است یک سرجنگی نیم تنی (۵۰۰ کیلوگرمی) را با خود حمل کند.» این ژنرال پاسدار می افزاید: موشک دیگری به نام خیبر که به گفته وی از آن نیز استفاده شده است، کلاهک جنگی حدود ۳۲۰ کیلوگرمی را حمل می‌کند.

پیش از این حسن عابدینی خبرنگار صداوسیما به نقل از سردار سرتیپ امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه گفته بود «موشک‌های خرمشهر، سجیل، شهید حاج قاسم، خیبرشکن ۲ و هایپرسونیک فتاح در عملیات تنبیهی ‎وعده صادق استفاده نشد.» با این حال به اسامی موشک‌های شلیک شده اشاره‌ای نشده بود.

سردار بلالی در پاسخ به سوال خبرنگار سی ان ان که می‌پرسد «اینها چقدر دقیق هستند؟» می‌گوید «کمتر از ۵ متر».

سی ان ان با اشاره به اینکه «علی بلالی خودش زمانی فرمانده موشکی در سپاه پاسداران بوده است» می‌افزاید: او گفت موشک‌های ایرانی به سمت دو هدف در اسرائیل نشانه‌گیری شدند که شامل یک پایگاه هوایی در تلافی بمباران کنسولگری ایران در سوریه بود.»

سی ان ان در ادامه این گزارش آورده است «در حالی که اسرائیل و آمریکا مدعی رهگیری تقریبا همه موشک‌ها و پهپادهای ایران شده‌اند، این ژنرال سپاه گفت تهران قدرت هوافضای نیروهای خود را نشان داد. علی بلالی گفت: امروز پهپادها و موشک‌های ما فاکتورهای قدرت و اعمال قدرت در دنیا شده‌اند. او همچنین به ما یک موشک کروز (پاوه) و مسلما در حال حاضر بدنام‌ترین پهپاد در دنیا (خبرنگار سی ان ان توضیح نمی‌دهد پهپاد بدنام یا خوش‌نام چیست؟) را نشان داد که شاهد ۱۳۶ نام دارد.»

همچنین در این گزارش آمده است «در حالی که ایرانیان به‌کارگیری شاهد علیه اسرائیل را تایید می‌کنند، آمریکا و اوکراین، تهران را متهم می‌کنند که صدها مورد از این پهپادها را به روسیه داده است و مسکو از آنها برای حمله به شهرهای اوکراین و زیرساخت‌های انرژی استفاده می‌کند. ایرانیان همچنان این اتهامات را رد می‌کنند. ژنرال پاسدار به من گفت شاهدها اغلب به‌صورت مخفیانه از کامیون‌های بی‌نشان شلیک می‌شوند. ژنرال گفت: از قبل همه چیز را معلوم می‌کنیم. با توجه به توانمندی‌های دشمن و مسیرهایی که امکان مخفی ماندن از دید رادارها را دارند، از عناصری کمک می‌گیریم تا به هدف برسیم. در حالی که تنش بین ایران و اسراییل پس از وارد کردن ضربات نظامی مستقیم تا حدودی کاهش یافته است، ژنرال هشدار داد: ایران سلاح‌های پیشرفته‌تر بیشتری هم در اختیار دارد. تنها مسیر برای اسرائیل این است که در خصوص مسائلی که وجود دارد، منطقی و فعالانه بحث کند. ما در توانمندی‌های نظامی به هیچ جا وابسته نیستیم. ما پیشرفت خوبی در این زمینه داشته‌ایم و همچنان به این پیشرفت ادامه می‌دهیم. دستاوردهایی وجود دارند که تا به حال درباره آنها صحبت نکرده‌ایم.»

کد خبر 849166 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایران و آمریکا اسرائیل خبر ویژه دفاع - موشک

دیگر خبرها

  • دقیقا این ۳ مدل موشک به اسرائیل شلیک شد
  • شهادت ۱۵ فلسطینی در حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه در روز جاری
  • محدودیت‌ها و تنگناهای رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح
  • خبرها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  • یک روزنامه‌نگار بر اثر انفجار بمب در پاکستان کشته شد
  • حمله هوایی دشمن صهیونیستی به حومه دمشق
  • انفجار در حومه دمشق؛ اسرائیل مدعی رهگیری موشک و حمله متقابل است
  • حمله رژیم اسرائیل به مناطقی در جنوب سوریه
  • حملات داعش در افغانستان بیش از ۱۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است
  • اذعان ژنرال صهیونیست به دستاورد راهبردی حزب‌الله/ حادثه‌ای بدتر از هفتم اکتبر در راه است